Over onsOver ons

Van de Calseyde BVBA, opgericht kort na 1918 is geëvolueerd van een toeleveringsbedrijf naar de autohandel tot een volwaardige invoerder van hogedrukslangen en -koppelingen. Haar cliënteel ligt overal waar hydraulische bewegingen bij te pas komen zoals kranen, bulldozers, landbouwmachines, industriële toepassingen, autosector enz... . Een uitgebreid verdelersnet, toewijding aan kwaliteit, onderzoek en service, geven onze klanten de mogelijkheid hoge normen te bereiken op het gebied van hydraulica.

DE KLANT, KWALITEIT EN SERVICE ZIJN DE KERNGEDACHTEN VAN VAN DE CALSEYDE


Soepele serviceSoepele service

Dankzij onze soepele openingsuren (maandag tot vrijdag van 8u tot 12u en 13u tot 17u, gesloten op zaterdag en zondag),  onze 24u service en E-commerce zijn wij permanent bereikbaar. De bestellingen worden dagelijks opgestuurd. U kunt uw goederen niet afhalen tijdens de openingsuren ? Geen nood, wij kunnen alles voor u klaar leggen in de kluis met geheime code op de parking en u haalt de goederen af wanneer het u past. U hebt een technisch advies nodig ? Ook geen probleem. Onze binnendienst kan u bijstaan of u kunt ook beroep doen op onze vertegenwoordigers.


DealersDealers

Als invoerder van hogedrukslangen en -koppelingen op exclusiviteitbasis voor België fungeren wij als lokale dealer voor de Gentse regio. Voor de rest van het land beschikken wij over een uitgebreid dealernet die dezelfde gamma en kwaliteitsnormen hanteren. Op eenvoudige aanvraag bezorgen wij u de lijst van onze dealers waar u terecht kunt voor een perfecte service buiten onze regio.


CommunicatieCommunicatie

Naast een algemene of specifieke folder over ons gamma beschikken wij over een uitgebreide technische cataloog van meer dan 680 blz. Deze is ook te verkrijgen op CD rom.


WerkplaatsWerkplaats

U kunt bij ons aan de toonbank terecht voor het onmiddellijk vervaardigen van uw slang of voor seriewerk. Wij beschikken over de modernste pers- en snijmachines, 5 slangencarrousels, binnen- en buitenpelmachine en kunnen de slangen op werkdruk of op barstdruk testen met certificaat.


  • Van de Calseyde BVBA
    Afrikalaan 289 - 9000 Gent
    Tel : +32 (0)9 255 55 10
    Fax : +32 (0)9 255 55 11
    info@vandecalseyde.com